Prefab Huizen

Wilt u snel en op een goedkope manier een (vakantie) huis bouwen, dan bent u hier op het juiste adres. De huizen bestaan goed isolerende sandwichpanelen en een staalconstructie. De fabrikant geeft op deze producten 40 jaar garantie. Ramen en deuren zijn vanzelfsprekend ook leverbaar. Alle materialen zijn in verschillende kleuren leverbaar. De beste fundering voor deze huizen is een betonplaat van 20 cm dik. Hieronder ziet u verschillende voorbeelden. 

De huizen worden geleverd met binnenwanden, ook bestaande uit sandwichpanelen. Inrichting en installatiewerk zijn niet bij het pakket inbegrepen. 

Het plaatsen van een dergelijk huis zal in de meeste gevallen aangemeld moeten worden bij de gemeente. Of er echt een vergunning nodig is, zal sterk afhangen van de locatie en de hoeveelheid bebouwing op de kavel. Het is altijd verstandig van te voren hier duidelijkheid over te krijgen.

De prefab huizen zijn vrij makkelijk zelf te bouwen en er wordt een goede bouwhandleiding meegestuurd. De materialen, ook de staalconstructie, zijn licht in gewicht dus zware kranen of iets dergelijks zijn niet nodig.

De levertijd van de materialen zijn gemiddeld tussen de 6 en 8 weken.